La Fundació Institut Català del Suro presenta la Suropèdia (www.suropedia.icsuro.com), un web divulgatiu d’ambició internacional que vol ser una eina viva, gratuïta i a l’abast de tothom que tingui inquietuds sobre el món del suro i busqui una plataforma on resoldre’ls. Els seus continguts no només han estat validats pels tècnics de la Fundació ICSuro, sinó també pel sectors forestal, industrial, del disseny o turístic.

La pàgina d’inici de la Suropèdia segmenta els públics en funció dels seus interessos i l’usuari pot escollir tres camins: “sóc un celler”, “sóc un apassionat del vi” i “m’interessa el suro com a material”. Els continguts estan estructurats en format de més de setanta preguntes i respostes segons la temàtica: el suro, l’alzina surera, el tap de suro, curiositats, activitats sureres i publicacions. Així per exemple, resol dubtes com “quants anys viu una alzina surera?”, “hi ha alguna fira especialitzada en suro?” o “sabies que el suro és un dels materials més importants en una nau espacial?”.

L’objectiu de la Fundació Institut Català del Suro amb la creació d’aquest nou web és compartir els seus coneixements sobre el sector surer d’acord amb la seva vocació de fomentar accions divulgatives que permetin ampliar el coneixement i fer créixer el sector surer català.

Pel director de l’ICSuro, Albert Hereu, “la Suropèdia ha de ser una eina molt útil per totes aquelles persones que vulguin conèixer el sector i el material així com a aquelles empreses que han vist en el suro una oportunitat de negoci o un aliat per vendre millor els seus vins”.

La Suropèdia pot ser una eina útil per empresaris, emprenedors, estudiants, periodistes o curiosos que tinguin dubtes no resolts sobre el sector surer i no sàpiguen on dirigir-se. Aquesta nova eina es pot consultar en català, castellà i anglès.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram