Arriba una nova edició dels Premis Literaris de Cassà de la Selva que es van organitzar per primera vegada l’any 1967 a càrrec de La Colla Excursionista Cassanenca. Enguany celebrarem la 55a edició, que juntament amb els premis Recull de Blanes, són els més antics de les demarcació de Girona.

Escriptors tan reconeguts com Vicenç Villatoro o Rafael Vallbona els van guanyar a l’inici de la seva carrera literària.

Correlletres

El Correlletres, és un concurs dels Premis Literaris d’escriptura ràpida i totalment en línia que es va començar fa cinc anys. Les persones que s’inscriuen, tenen 48 h per redactar un text, de la categoria de narrativa o poesia que haurà d’incloure una paraula que es facilitarà el dia 19 de març.

La categoria de narrativa està adreçada a menors de 40 anys en canvi la de poesia no té límit d’edat. Ambdues categories, tindran un premi de 300 €. L’enviament dels textos, es farà a través del formulari que hi haurà en el mateix web de cassa.cat/premisliteraris.

L’any passat malgrat el confinament es van celebrar els premis amb 166 participants a la categoria de la narrativa i 160 a la de poesia, amb participants d’arreu dels Països Catalans.

Les inscripcions d’enguany comencen avui dia 5 i s’allargaran fins al 14 de març. Per formalitzar la inscripció cal fer-ho a www.cassa.cat/premisliteraris.

Les persones inscrites, el dia 19 de març rebran la paraula que ha de sortir en el text i tindran 48 hores per crear el text i enviar-lo.

Premis literaris escolars

En aquest concurs hi participen els centres escolars del municipi. Els alumnes, a partir d’un taller d’escriptura creativa redacten les seves obres a l’aula.

Les categories dels premis escolars:

• Premi Manel Tolosà que hi participen els alumnes de 5è i 6è primària.
• Premi Joan Codolà amb els alumnes de 3r i 4t de secundària.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram