Aquest any ha crescut el nombre de llars cassanenques que es beneficiaran de les bonificacions de la taxa d’escombraries per haver fet ús de la deixalleria municipal durant el 2020. A partir de 6 visites a l'any a la deixalleria, els usuaris obtenen una bonificació del 20% en la taxa d’escombraries. I si es superen les 11 visites a l'any, el descompte augmenta fins al 30%.
En total són 592 llars a les que s’aplicarà la bonificació, que ascendeix a uns 23.000 €. Això representa un 4,2% més de llars que l’any passat. Del total, 299 tindran una bonificació del 20%, mentre que 293 llars tindran un 30% de descompte sobre la taxa anual d’escombraries.

La deixalleria està oberta de dilluns a divendres de 15 a 19h i els divendres i dissabtes de 10 a 14 h. S’hi pot portar tot tipus de residus reciclables com ara olis minerals i vegetals, electrodomèstics, fusta, ferralla, poda, roba, runa, pneumàtics, vidre pla, bombetes i fluorescents, voluminosos, etc. i sobretot, altres tipus de residus especials que poden ser molt contaminants si no es gestionen correctament com ara bateries, esprais, pintures i dissolvents, radiografies, etc.

A més, cada últim dissabte de mes de 9 a 14h hi ha instal•lada la deixalleria mòbil al carrer del Castell. Es tracta d’un vehicle destinat a recollir els residus especials d'origen domèstic, és a dir, aquells que per la seva toxicitat o perillositat no convé llençar-los barrejats amb la resta de la brossa ja que comporten un greu impacte ambiental. L’ús de la deixalleria mòbil també computa per les bonificacions de la taxa d'escombraries.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram