L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha reobert el Centre de Dia de la Residència Geriàtrica Sant Josep. Aquest centre, seguint les directrius del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, es va tancar el 16 de març del 2020 amb l'inici de la pandèmia.

El servei de Centre de Dia està especialitzat en l'acolliment diürn que dóna suport a les persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària, complementant així l'atenció pròpia de l'entorn familiar al domicili.

Totes les activitats que s'hi realitzen tenen l'objectiu de potenciar i estimular les habilitats de cada persona d'acord amb els seus gustos i preferències, en un ambient lúdic i acollidor que permet millorar la qualitat de vida de les persones ateses.

El perfil d'usuaris del servei són persones majors de 65 anys en situació de dependència i/o risc social.
El centre actualment disposa de 10 places.

Per tornar-lo a obrir, l'Ajuntament ha adequat la sala de rehabilitació en un local situat als baixos del mateix edifici, on s’hi han fet diverses reformes exigides pel Departament de Salut.

L'horari d'obertura del Centre de Dia és de les 10 del matí a les 8 del vespre de forma ininterrompuda de dilluns a divendres, i s'inclou dinar i berenar per als residents.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram