La pandèmia del coronavirus ha paralitzat bona part del país i de la seva activitat cultural, però no la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva, que celebrarà la seva 21ena edició durant la primera setmana de febrer. Com a mostra, us fem un avançament de la programació d’enguany amb una de les novetats de l’edició del 2021.

La programació oberta al públic començarà el divendres 5 de febrer amb una nit dedicada a l’animació i la pintura, una proposta per a acostar-se al món de l’art d’una manera divertida i participativa. Engegarà la sessió la projecció de “Ruben Brandt, col•leccionista” (Milorad Krstic, 2018), una meravella del cinema d’animació recent que barreja gèneres i referències pictòriques (el cinema negre i d’atracaments, Hitchcock, l’expressionisme alemany o el surrealisme) en una apassionant i entretinguda raresa que mereix ser recuperada en pantalla gran. Per a complementar la sessió, el Cineclub convoca un concurs de recreació de pintures famoses, seguint l’exemple que va engegar diversos museus durant la passada primavera i que es va fer popular arreu del món durant el primer confinament de la pandèmia. Les fotografies es poden enviar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins al dimecres 3 de febrer.

Ben aviat el Cineclub Vuitimig detallarà la resta de la programació, que inclourà gairebé tots els ingredients clàssics de la mostra, així com algunes novetats. De la mateixa manera que la MACCA segueix endavant en les seves dates habituals, el Cineclub Vitimig també manté la programació d’altres activitats, com les sessions del Cicle Gaudí. Les properes sessions seran el diumenge 24 de gener amb “Uno para todos” i el 21 de febrer amb “La boda de Rosa”.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram