L’Ajuntament de Cassà de la Selva posa en marxa una nova campanya per conscienciar a la ciutadania dels avantatges i les necessitats de reciclar i reduir les deixalles que produïm cada dia. Des de l’ajuntament es posa de relleu que és molt difícil poder perseguir als ciutadans incívics només amb sancions.

La campanya, que porta per títol “Tant per tant, fem-ho bé” consta de diferents accions:

• La primera és una revista de 16 pàgines que s’ha començat a enviar casa per casa (també es pot llegir al web www.cassa.cat), on s’hi poden trobar consells per reduir els residus, el lloc on s’han de dipositar, i les ajudes municipals a l’hora de reciclar, fer servir la deixalleria i el compostatge casolà. També s’hi detallen totes les facilitats que ofereix el consistori en la recollida de voluminosos, recollida comercial, etc.
• També hi haurà un equip de persones que a través d’uns punts informatius aleatoris en els llocs més cèntrics i concorreguts del municipi, informaran a la ciutadania de la forma que cal reciclar, i ajudaran a esvair els dubtes que puguin tenir.
• Una acció important és la que vol donar més visibilitat a les deixalles i voluminosos del carrer. Aquests se senyalitzaran amb uns adhesius i unes cintes per fer més evident el que està malament i que cal dipositar-ho al seu lloc.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram