El grup municipal d’ERC lamenta la decisió presa per l’equip de govern de llogar a CaixaBank la Sala La Coma, situada a l’antic Ajuntament, després que al ple del mes de novembre s’aprovés iniciar-ne els tràmits. En aquest sentit, demana mantenir l'ús públic de la sala d'actes. L’equip de govern considera que les activitats que actualment acull la sala es poden traslladar a altres edificis municipals, com ara a Can Trinxeria, equipament en el que en un futur s’hi ubicaran serveis que actualment estan situats en altres edificis, com el mateix antic Ajuntament.
En una roda de premsa celebrada aquest matí, Martí Vallès, cap de l’oposició i portaveu del grup d’Esquerra, ha reivindicat poder disposar del màxim d’espais públics atès el creixement del municipi, alhora que ha lamentat la decisió de llogar la sala a una empresa privada. Així mateix, Vallès també s’ha referit a la necessitat d’elaborar un pla d’usos d’espais de titularitat municipal que inclogui la valoració econòmica de les respectives rehabilitacions.
A la roda de premsa hi han participat els regidors Martí Vallès, Pau Presas i Joan Cañigueral, i Àlex Font, membre de l’executiva local del partit.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram