Cassà de la Selva organitza pels propers divendres 4 i dissabte 5 de desembre, Cassà Recapte, que té per objecte recollir aliments i distribuir-los directament als veïns més necessitats del municipi. 
Per tal de poder realizar la campanya, i davant les precaucions de la covid-19 per a les persones més vulnerables per qüestió d’edat, es necessiten joves voluntaris, que puguin col•laborar en la recollida de productes.
Els voluntaris s’organitzaran en torns segons la disponibilitat, des del divendres al matí fins al dissabte a la tarda, als supermercats de Cassà: Mercadona, Valvi, Maxi-Dia, Bon Àrea i Caprabo.
Les persones interessades us podeu inscriure al web www.cassa.cat , enviant un whasApp al telèfon 634 62 90 22 o un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
També us podeu dirigir directament a:
Càritas Cassà: Trav. del Passeig Vilaret núm.17 (local 8)
els dilluns o divendres de 3 a 5 de la tarda.
La campanya Cassà Recapte recollirà productes bàsics, però també servirà per donar a conèixer la situació en què es troben les persones més necessitades, arran de la crisi econòmica i sanitària que estem vivint.
Els productes que fan més falta són: bolquers i compreses, brou, cacau en pols, farina, gel de bany, llet, pasta, sabó de rentar plats, sabó de rentadora i sucre.
Tot el que es reculli es destinarà únicament a famílies de Cassà.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram