Aquesta setmana han arribat a totes les llars de Cassà uns vals de compra en forma de targeta, que serviran per anar a fer les compres als comerços que s’han adherit a la campanya.
Aquestes targetes, s’han enviat a totes les cases on hi viuen persones empadronades i amb domicili a Cassà de la Selva.
Són dues targetes per llar. Una amb un valor de 5 euros, per comprar en els establiments d’alimentació, i una segona targeta de 15 euros, per a la resta d’establiments. Aquestes targetes tenen una validesa de 30 dies a partir de demà, 30 d’octubre.
Han quedat exclosos d’aquesta campanya, els establiments que el proveïdor és una gran superfície comercial, les cadenes de supermercats, de botigues d’alimentació, les farmàcies i les benzineres.
Aquestes targetes, formen part de la campanya Compra a Cassà i de les subvencions que des del consistori es va posar en marxa per pal•liar els efectes de la crisi econòmica causada per la COVID-19.
Per aquesta campanya es van destinar 290.000 euros , amb la qual es van crear unes subvencions, que encara les poden demanar les persones i les empreses que van patir algun ERTO o van haver de tancar l’empresa.
Les petites o mitjanes empreses poden rebre dins a 500 euros cada una.
Les persones treballadores, que es van veure afectades per la situació de la pandèmia, fins a 200 euros cada una.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram