Davant l’augment de casos de Covid-19 detectats els darrers dies, l’ABS de Cassà i l’Ajuntament de Cassà de la Selva fan una crida a extremar les precaucions i a actuar amb responsabilitat.

Des de l’ABS, que dóna assistència sanitària a una població d’unes 31.000 persones, el seu director, el Dr. Josep Figa, explica que hi ha hagut un augment exponencial de casos, i que s’està entrant en una situació molt complicada. Insisteix en demanar la col•laboració de tothom per aplicar mesures d’higiene de mans, mascareta i distància social.També demana que els casos confirmats o sospitosos i els seus contactes estrets facin correctament el confinament que se’ls indica. Així mateix, remarca que és molt important que les persones amb patologies cròniques es vacunin contra la grip.

De la seva banda, l’alcalde de Cassà, Robert Mundet, demana que se segueixin les indicacions que difon cada dia el departament de Salut, i que s’actui amb molta responsabilitat per frenar la corba de contagis.

L'índex de rebrot actual a Cassà de la Selva és de 414.27. Això vol dir que ha augmentat més de 100 punts en 5 dies. Cal recordar que l'índex, a partir de 200 es considera molt alt. El nombre de positius per PCR s’ha gairebé duplicat en l’última setmana, passant de 7 a 12 casos.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram