Aquesta setmana s’ha celebrat a Cassà de la Selva una reunió ordinària de la Junta Local de Seguretat que ha servit per intercanviar informacions entre els diferents cossos de seguretat que intervenen i tenen competències en el municipi.
A la Junta s’han debatut diferents temes de seguretat ciutadana que afecten el nostre municipi, exposant les problemàtiques existents i acordant estratègies per millorar la coordinació dels cossos de seguretat amb l’objectiu de ser més eficients.
També s’han analitzat diferents fets delictius que han tingut lloc a la nostra població i es destaca que a Cassà de la Selva, l’índex delinqüencial per habitant està a la meitat respecte de l’índex de Catalunya.
La Junta ha estat presidida per l’alcalde Robert Mundet i hi han assistit el Subdelegat de Govern a Girona, Albert Bramón, el Director dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Girona, Albert Ballesta, el regidor de Governació de l’ajuntament, Marià Montsunyer, i diferents caps i comandaments de les forces i cossos de seguretat de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guardia Civil, i el sergent en cap dels bombers de Cassà de la Selva.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram