Per tal d’evitar aglomeracions a les sortides d’alguns centres escolars del municipi, des d’ahir dimarts es procedeix a tallar la circulació als carrers Hospital, Ample i Germà Agustí de Cassà de la Selva.

L’Àrea de Governació ha pres aquesta decisió per garantir la seguretat a les sortides de les escoles i evitar els problemes de trànsit i d’aparcament que es produeixen en aquests punts.
A l’escola Puig d’Arques, es tanca el carrer de l’Hospital des de la Rambla Onze de Setembre fins a la baixada de la piscina. El tall comença a les 16.20h i finalitza a les 16.40 h.
A l’escola La Salle, es tanquen els carrers Germà Agustí i Ample, que són els que utilitzen els alumnes per sortir del centre. El tall es fa de les 16.45h a les 17.10h.

D’altra banda, fa unes setmanes es va obrir un nou aparcament al carrer Hospital, a l’antiga fàbrica de Can Molinas, que permet aparcar a poca distància d’aquests dos centres educatius i anar caminant a l’escola per recollir la mainada. Al costat d’aquest aparcament hi ha un camí escolar segur per accedir a l’escola Puig d’Arques. L’escola La Salle, a més, disposa de l’aparcament del Reliable, des del qual es pot anar a peu per un camí escolar segur fins al centre.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram