Els centres escolars de Cassà es preparen per l’estrena del curs 2020-2021, que vindrà marcada per la pandèmia que ens afecta i que ha obligat a prendre diferents mesures de seguretat.

Centres escolars de primària i secundària i alumnes

El municipi compta amb 4 centres educatius de primària i secundària: Puig d’Arques, Aldric, La Salle Cassà i l’Institut Cassà. Aquest any començaran el curs 2.194 alumnes: 442 a Puig d’Arques, 432 a l'Aldric, 673 a la Salle Cassà i 647 a l’Institut Cassà.
Els centres han adoptat totes les mesures i protocols que venen establerts pel Departament d’Educació i de Salut. Aquests protocols, es podran revisar i modificar en funció de com evolucioni la situació epidemiològica. En aquest sentit, les escoles han fet arribar a les famílies, i han publicat en el seus webs, les circulars amb les normatives d’aquest curs i el plans d’organització interns de cada centre

Llar d’Infants Municipal

La Llar d’Infants Municipal Taps va començar el curs escolar el passat dia 3 de setembre amb 78 alumnes, 3 de P0, 31 de P1 i 44 de P2. Els alumnes estan organitzats en grups estables. El centre disposa de gel hidroalcohòlic a totes les entrades, que serà d’ús obligat per entrar i sortir a deixar la mainada, de la mateixa manera que l’ús de la mascareta de protecció. També hi ha estores desinfectants pel calçat.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram