El Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva encetarà el proper diumenge 13 de setembre la nova temporada, que en aquest darrer tram d’any inclourà cinema documental, animació infantil i la programació del Cicle Gaudí. Aquesta proposta de l’Acadèmia del Cinema Català, consolidada des de fa temps a Cassà de la Selva, donarà el tret de sortida a la temporada amb la projecció de la pel•lícula “Adú”, que es podrá veure diumenge que ve. Es tracta d’una colpidora pel•lícula dirigida per Salvador Calvo que recull 3 històries al voltant del tema de la immigració. La sessió comptarà amb la presència del productor de la pel•lícula, el gironí Edmon Roch, que farà la presentación de la pel•lícula.Excepcionalment, aquest mes de setembre hi haurà dues sessions del Cicle Gaudí a Cassà. La segona serà el diumenge 26 amb “Madre”, de Rodrigo Sorogoyen i protagonitzada per Marta Nieto. Les dues sessions seran a les 18:00 a la sala del Centre Recreatiu, amb unes estrictes mesures sanitàries.

També aquest mes de setembre tornarà la programació de documentals, que s’ha traslladat de l’habitual espai de l’auditori de la Sala Galà a la sala del Centre Recreatiu, un recinte més ampli que permetrà garantir les distàncies de seguretat.
Els següents mesos d’aquest 2020 la programació del Cineclub Vuitimig seguirà amb una completa proposta que inclou tres títols infantils (“Frozen 2”, “Mascotas 2” i “Jacob, Mimi i elsgossos del barri”), més cinema documental (amb la projecció d’”Ara”, “El gran Buster” i“L’escriptor d’un país sense llibres, aquest darrer dins de la porgramació del Festival Gollut) i més sessions del Cicle Gaudí.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram