Un usuari del casal del Club Tennis Cassà ha donat positiu per COVID-19. El cas s'ha comunicat avui dimecres 8 de juliol, des de la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut de Cassà de la Selva.

A partir d’aquí s’ha donat a conèixer aquesta situació a l’Agència de Salut Pública - àrea d’epidemiologia que gestiona la pandèmia per poder prendre les accions necessàries al respecte i s’ha comunicat alhora, a la mateixa entitat i als seus usuaris.

Aquesta infecció ha afectat a un nen de fora del municipi i s’ha procedit a l’obligat aïllament de tots els membres del seu grup, unes 12 persones, entre companys i monitors, de manera preventiva. L’aïllament serà de 15 dies en el seu domicili habitual. El cas també s’ha comunicat als alcaldes veïns ja que hi ha usuaris de diferents pobles.

Tot i la situació, no s’ha demanat ni obligat l’Ajuntament de Cassà a tancar el casal, ja que s’han complert les recomanacions necessàries pel seu bon desenvolupament, al no haver-hi hagut cap relació amb els altres grups organitzats. Per tant, es demana tranquil•litat a la resta d’usuaris i que es puguin desenvolupar les activitats programades amb total normalitat.

En relació a aquest fet, l’Ajuntament de Cassà ha emès un ban en el que s’explica el cas i es demana responsabilitat i pridència a la ciutadania, alhora que es recorda a tots els majors de 6 anys l’obligatorietat de portar mascareta en tots els espais, tant exteriors com interiors.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram