Avui dimarts es farà a Cassà de la Selva el taller participatiu per conèixer les valoracions inicials del pla de mobilitat i debatre-les entre tots els assistents. 

L’objectiu del pla de mobilitat urbana de Cassà, que es va iniciar el 2019, és que sigui una eina bàsica a l’hora de planificar de manera integrada el transport dins el municipi. El seu caràcter transversal també fa que les aportacions del Pla de Mobilitat contribueixin a la millora del medi ambient, de l’entorn urbanístic, i del nivell socioeconòmic del municipi.

El pla es va iniciar amb una diagnosi per conèixer la mobilitat a peu, en vehicle i en bicicleta. Hem conegut l'estat dels carrers, de les voreres i dels aparcaments i un cop finalitzat, ens indicarà com s’ha de millorar de cara un futur, posant èmfasi en la seguretat de la circulació tant a peu com en la mobilitat rodada.

Es van realitzar diferents tallers participatius separats dels diversos àmbits del pla de mobilitat. En aquests tallers els veïns del municipi, van proposar diferents millores, i es van debatre entre tots els assistents.

El taller participatiu d’avui és per donar a conèixer les valoracions inicials de l'estudi, i que l'ajuntament tingui una eina més a l'hora de planificar canvis de mobilitat, i per garantir la seguretat als vianants i a tots els altres usuaris de la via pública. L’acte tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre a Can Trinxeria.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram