Després dels mesos de confinament, torna la programació cultural amb presència de públic a Cassà de la Selva. El regidor Joan Casabó ha explicat al Ple municipal que les activitats s’adaptaran als protocols de seguretat establerts, i per aquest motiu alguns dels actes canviaran d’ubicació. Prendran protagonisme dos espais concrets: el pati de can Trinxeria i el parc del Carrilet. Pel que fa programació, tornen els “Dilluns de conte”, que es faran al pati de can Trinxeria; el cicle de “Cinema a la fresca”, amb dos espais de projecció: el pati de can Trinxeria i el parc del Carrilet; el cicle musical “Solfejant”, que ja ha posat les entrades a la venda; les “Nits de la Coma” al Casal de Jubilats; i una nova proposta de sessions de Dj’s, que es faran des del balcó de can Trinxeria.
La programació s’inicia avui divendres a 2/4 de 10 del vespre amb “Les Nits de la Coma”, que proposa un espectacle de petit format a càrrec de l’artista madrilenya Ajo.
El regidor de Cultura també ha explicat que el proper mes de juliol se celebrarà una diada literaria en substitució de la festa de Sant Jordi.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram