La Diputació de Girona convoca la segona edició dels Premis Projecta’t amb l’objectiu d’impulsar la projecció d’empreses joves de les comarques gironines.

Els guardons s’adrecen a emprenedors del territori i premien les deu iniciatives empresarials més rellevants i amb més potencial de creixement.

Els projectes seleccionats obtindran l’assessorament especialitzat d’experts que, al llarg de sis mesos, ajudaran a definir i a desenvolupar l’estratègia empresarial en l’àmbit que els mateixos emprenedors escullin.

Hi poden optar les empreses que s’hagin constituït, com a màxim, cinc anys abans de la data de publicació de la convocatòria dels premis Projecta’t, i els treballadors que hagin estat donats d’alta al règim d’autònoms com a màxim tres anys abans de la data de publicació de la convocatòria dels premis.
Les empreses i treballadors autònoms que s’hi presentin han de tenir el domicili fiscal i el centre de treball a la demarcació de Girona
Els candidats han de presentar la sol•licitud a la Diputació de Girona pel canal electrònic designat i seguint els criteris marcats a les bases.

La convocatòria s’obrirà el dia 19 de juny de 2020 i s’anunciarà al Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG).


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram