Esquerra Cassà ha emès el següent comunicat:

Davant la manca d’informació i transparència en el procés d’externalització de la gestió del geriàtric demanem a l’equip de govern de JxCat i el PSC que aplaci el ple per tal de donar tota la informació als treballadors i usuaris.
Vist que des del nostre punt de vista el geriàtric gaudeix d’una bona qualitat assistencial i així ha quedat demostrat amb la crisi que encara estem passant a conseqüència de la COVID-19.
Des del primer moment ens hem mostrat molt preocupats per aquesta precipitació de l’equip de govern en la externalització del geriàtric.
El text del conveni que es vol aprovar aquest divendres, no garanteix una major qualitat assistencial de la que actualment s’està donant.
Ara mateix, el personal del geriàtric està encara en una situació crítica, dedicant tots els esforços a treballar per tal que els residents estiguin en les millors condicions possibles, i per tant, no han pogut ni tan sols estudiar la proposta de SUMAR, ni analitzar com els afecta aquesta subrogació.
A més, encara no s’ha obert la visita dels familiars dels malalts i per tant les famílies no estan al corrent del que implica aquesta externalització i tampoc han estat informats amb detall.
Aquestes reflexions ens demostren la necessitat de demanar la suspensió d’aquest ple, on es vol aprovar un conveni que externalitzarà el servei durant com a mínim 4 anys fins que totes les parts implicades tinguin tota la informació.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram