Aquest any la Festa Major ha estat traslladada al setembre. L’ajuntament va decidir treballar per fer créixer la Fira de Santa Tecla, la festa petita de Cassà, i enguany celebrar-hi també alguns actes de la Festa Major traslladant els festius al 21 i 22 de setembre de l’any 2020.

Tot i això, son dies estranys i per superar la nostalgia de no poder celebrar plegats una gran Festa Major, us presentem un cap de setmana amb una programació de la tradicional Festa Major, adaptada a les circumstàncies del moment.
Respectant els dies de dol per les víctimes del Covid-19, el poble de Cassà podrà gaudir a d’activitats de la festa major a partir del dissabte dia 6. Consulteu tota la programació.
37è colors sobre l’asfalt confinats
Els nens i nenes de Cassà i aquest any també els adults que ho vulguin podran pintar un espai de casa o davant el Pavelló Polivalent a una zona habilitada. Podran participar al concurs tots aquells que hagin fet la inscripció prèvia. Caldrà penjar la foto de l’obra realitzada al Whatsapp 635 449 634. S’ha organitzat una entrega de premis virtual que es podrà visualitzar el dia 13 de juny per youtube. Les obres participants a més, es publicaran a una exposició virtual que es podrà visitar a través de l’enllaç cassa.cat/expofm. Podeu consultar les bases a cassa.cat/festa majorcat/festamajor.
2n concurs engalanament de balcons
Un any més, la comissió de Festes de Cassà vol organitzar un concurs de decoració per animar la festa. En aquesta ocasió es vol donar únicament protagonisme als balcons, on hi hem fet tanta vida els darrers dies. Podeu apuntar-vos de forma individual o en grup de veïns sempre respectant les mesures higièniques i de seguretat. Trobareu el formulari d’inscripció a www.salagala.cat.
Pregó familiar Enguany s’ha organitzat un pregó familiar perquè tothom el pugui ballar. Us animeu a fer un vídeo? Podreu trobar el ball a les xarxes de l’Ajuntament i penjar la vostra versió etiquetant #FMCassà #FMCasa
DISSABTE 6 DE JUNY A LES 10 H- PREGÓ INSTITUCIONAL DE L’ALCALDE
Una festa sense un pregó no és una festa. És per això que l’Alcalde donarà el tret de sortida a aquesta programació tant especial. El podreu escoltar a través de les xarxes socials de l’Ajuntament a partir de les 10 del matí.
DISSABTE 6 DE JUNY A LES 18 H- BALLS DE PLAÇA DELS GEGANTS
Els gegants acompanyats del seus músics ens faran un ball de plaça d’allò més especial. Segueix-los a través de cassa.cat/fmdirecte.
DISSABTE 6 DE JUNY A LES 19 H- CASSÀ ES VESTEIX DE MÚSICA
Malgrat les circumstàncies del moment, el “Cassà es vesteix de música” es celebrarà per desena vegada. Els artistes cassanencs compartiran la seva música a porta tancada i tothom podrà gaudir les seves actuacions en streaming a cassa.cat/fmdirecte.
DIUMENGE 7 DE JUNY A LES 17 H - BERENAR ELECTRÒNIC
Per tenir l’hora de berenar ben animada dos discjòqueis del moment ens ajudaran a reviure la música que ens han ofert durant aquest confinament. Podreu sentir la sessió conjunta de @dj.degree.edugrau i @raver.music a través del canal de youtube de l’Ajuntament cassa.cat/fmdirecte
DILLUNS 8 DE JUNY A LES 11.30 H – MISSA DE LA SANTA ESPINA
A l’Església Parroquial.
DILLUNS 8 I DIMARTS 9- AUDICIONS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA PERE MERCADER
Els alumnes de l’Escola de Música ens han preparat unes audicions ben especials que podreu visualitzar-les a través de la pàgina web de la Sala Galà www.salagala.cat. Per consultar la programació més detallada consulteu la pàgina cassa.cat/festamajor.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram