Amb l’entrada en vigor de la fase 2 del desconfinament continua vigent l’estat, però s’han introduït les següents modificacions respecte a la fase anterior:
- La circulació segueix limitada dins la regió sanitària, i s’amplia a grups de màxim 15 persones.
- Les persones de fins a 70 anys poden fer activitat física a qualsevol franja horària, a excepció de la compresa entre les 10.00 i les 12.00 hores i entre les 19.00 i les 20.00 hores, que queda reservada als majors de 70 anys.
- Els establiments, els locals, els centres/parcs comercials i de prestació de serveis poden obrir al públic sempre que es redueixi al 40% l'aforament a cadascuna de les plantes i que garanteixi una distància mínima de dos metres entre clients.
- Reobren al públic els establiments d'hostaleria i restauració per a consum en el local, excepte les discoteques i bars d'oci nocturn, sempre que no superin el 40% de l’aforament. Dins del local, únicament es pot consumir assegut a taula i, preferentment, mitjançant reserva prèvia. No s'admet l'autoservei a la barra per part del client.
- S’amplia l’aforament màxim en vetlles, enterraments i cremacions i llocs de culte. Es permeten els casaments amb condicions.
- L’obertura de piscines recreatives i de platges amb mesures de seguretat.
- L'obertura d’instal•lacions esportives i piscines per a ús esportiu.
- L’obertura al públic de les zones comunes dels hotels i allotjaments turístics sempre que no se superi un terç de l’aforament i amb condicions de seguretat i higiene.
- Es regulen els espectacles esportius, els espectacles a l'aire lliure i els teatres.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram