Cassà de la Selva entra a la Fase 2 de la desescalada. En aquest punt del desconfinament, es poden començar a reobrir alguns dels serveis i activitats del municipi.

A la Zona esportiva, de moment, només hi ha una entitat que ha sol•licitat tornar als entrenaments. Es tracta del Tennis Taula que començarà a entrenar al polivalent, de dilluns a divendres de 18 h a 21,30 h amb dos torns i un màxim de 10 esportistes i 1 entrenador per torn, amb un seguit de mesures sanitàries molt estrictes.

La Llar d’Infants torna a obrir el servei aquest dilluns 1 de juny. De moment hi ha confirmades dues aules amb 3 infants a cada una i dues educadores per grup.

Els centres educatius de primària i secundaria també obren les seves portes. Cal ressaltar que el curs acadèmic 2019-20 acabarà de forma telemàtica i que l’assistència de l’alumnat, de caràcter voluntari, només es contempla en casos molt concrets.

La Residència Geriàtrica Sant Josep, està a l'espera de rebre la catalogació com a centre verd (sense contagis de coronavirus) per part del Departament de Salut. El centre ja està treballant en els protocols de visites a les famílies, nous ingressos i pla de contingència per quan arribi aquesta notificació.

La piscina coberta s’obrirà a la fase 3. Previsiblement a partir del 15 de juny, i la piscina descoberta, a partir del 20 de juny.
El dia 8 de juny s'obrirà la recepció de la piscina coberta per atenció personalitzada de 9 h a 18 h, de dilluns a divendres.

La Biblioteca Municipal des del passat dilluns 25 de maig està oberta i realitza atenció al públic només pel servei de préstec i devolucions de documents prestats. També està oberta la bústia de retorns. Els documents retornats passen una quarantena de 14 dies.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram