El Ple de l’Ajuntament de Cassà de la Selva ha aprovat la creació d’una comissió formada pels tres grups polítics municipals per lluitar contra les conseqüències econòmiques i socials derivades de la Covid-19. La proposta l’ha presentat en forma de moció el grup d’ERC, que hi ha votat a favor, mentre que l’equip de govern (JxC i PSC) s’ha abstingut.
El portaveu d’Esquerra, Martí Vallès, detalla que els objectius del grup de treball són consensuar i planificar conjuntament les accions que cal prendre, incorporant i posant en comú les propostes dels diversos grups.
L’alcalde i portaveu de JxC, Robert Mundet, recorda que s’ha informat en tot moment a l’oposició i que es treballa per consensuar totes les mesures aplicades. Reivindica la feina feta alhora que onsidera innecessària la moció. Així mateix, considera que el rerefons de la proposta és mostrar políticament unes accions que ja està fent el govern municipal.
Les argumentacions del regidor del PSC. Marià Montsunyer, van en la mateixa línia, però afegeix que l’abstenció és el vot consensuat per l’equip de govern, tot i que a títol personal hi votaria en contra.
Al Ple del mes de maig, que s’ha celebrat per via telemàtica, també s’ha informat que quan s’entri a la fase 3 del desconfinament, probablement el dia 20 de juny, s’obrirà la piscina d’estiu amb restriccions pel que fa a l’aforament, amb franges horàries, i sota cita prèvia. També s’ha informat que durant els mesos de juliol i agost hi haurà activitats de reforç escolar. Pel que fa a la resta de punts inclosos a l'ordre del dia, s'han aprovat en la seva totalitat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram