L’Ajuntament de Cassà de la Selva està a punt de finalitzar les obres de desinstal•lació de les àrees de contenidors soterrats de la carretera Marina i de la plaça de la Coma. Aquests treballs, com d’altres serveis no essencials, van quedar interromputs per l’arribada de la crisi sanitària del coronavirus i fins ara no s’han pogut reprendre.

Els contenidors aeris seran col•locats en el mateix espai o molt proper als soterrats, un sistema de contenidors que ha estat en funcionament durant molts anys però el manteniment és molt costós i es van deteriorant fins el punt que podrien representar un problema de seguretat per al personal encarregat de les recollides i per als vianants. Per això progressivament s’aniran substituint els que encara quedin en funcionament.
Cal recordar la importància que té, ara més que mai, que es recicli correctament i que no es deixi cap residu a terra. La deixalleria està oberta en horari habitual. En cas de residir a llars amb algun afectat per coronavirus, s’ha de seguir el protocol establert per a la disposició dels residus que hagin estat en contacte amb el malalt.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram