Aquests dies, aprofitant el confinament, molts veïns han aprofitat per fer neteja als seus domicilis, i en algun cas s’ha fet un mal ús del servei municipal gratuït de recollida de voluminosos.
Aquest servei gratuït de l'Ajuntament es presta per gestionar residus voluminosos que els usuaris particulars tenen dificultats per portar-los a la deixalleria de Cassà, i que, per tal de poder donar servei a tothom que ho necessiti, el volum es limita a 3 metres cúbics per avís. Fer-ne un mal ús pot representar multes a partir de 400 euros.
Per sol•licitar aquest servei gratuït de recollida de voluminosos només cal trucar a l’Ajuntament (972460005) i seguir les indicacions de data i hora on deixar-los.
La recollida de voluminosos inclou objectes com per exemple sofàs, portes, mobles, cadires, electrodomèstics, material informàtic o matalassos, que no es poden portar a la deixalleria amb mitjans propis.
Els residus que no estan inclosos en aquest servei i que, per tant, no són objecte de recollida domiciliària són: paper i cartrons, envasos de vidre, runes, restes vegetals, pneumàtics, pintures, petits electrodomèstics, amiant, oli o escombraries, entre altres.
Aquests residus s'han de dipositar, segons cada cas, als contenidors de recollida selectiva, o portar-los a la deixalleria municipal.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram