Aquest dimecres 13 de maig s’iniciarà el període de preinscripció escolar dels ensenyaments gratuïts i obligatoris (segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria), que s’allargarà fins al divendres 22 de maig. En el cas de la Llar d’Infants Municipal Taps, la preinscripció es durà a terme, també, en aquestes mateixes dates. Pel que fa a la resta d’ensenyaments no universitaris (cicles formatius, batxillerats, formació d’adults, etc.), tindran un calendari diferent de preinscripció i matrícula que s’anirà concretant en les properes setmanes. En aquest sentit, s’han establert que els següents períodes de preinscripció: Batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny; Cicles de grau mitjà, del 2 al 8 de juny; Cicles formatius de grau superior, del 10 al 17 de juny.

Enguany, tenint en compte la crisi sanitària que estem vivint i per tal de poder desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat la preinscripció escolar, el Departament d’Educació adoptarà una sèrie de mesures:

• Generalització del procediment telemàtic en la preinscripció escolar i en la matrícula. La presentació de sol•licituds, de documentació i de reclamacions es farà de forma no presencial, utilitzant formularis telemàtics i el correu electrònic. En el cas de la Llar d’Infants Municipal Taps, la preinscripció telemàtica es farà a través de la sol•licitud que es troba a la pròpia página web del centre.
• Implantació d’un sistema de cita prèvia extraordinari per la presentació física de les sol•licituds i les matrícules en els centres educatius. Per als casos excepcionals en què a la família li sigui impossible dur a terme els tràmits de forma no presencial. La cita prèvia es demanarà a través del web, telèfon o correu electrònic del centre educatiu escollit. En el cas de la Llar d’Infants Municipal Taps la cita prèvia es demanarà només per correu electrònic o per telèfon.

Les publicacions dels resultats del procés de preinscripció es podran consultar per internet a les pàgines web dels diversos centres educatius.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram