Cassà de la Selva ha celebrat aquest cap de setmana la 54ª Festa Literària, una edició que, excepcionalment, ha estat online. La gala virtual es va fer dissabte a la tarda i va incloure els Premis Literaris Escolars, el concurs Correlletres i el Concurs de punts de llibre. Aquest és el llistat de guardonats als diferents certàmens:
Premi Manuel Tolosà: Categoria de 5è de Primària, Jana Arques Vilà amb el relat “No màgraden les escopinyes”. Mencionats: Guillem Castro Lloveras i Jaume Margall Bosc. Categoria de 6è de primària, Ariadna Cristou Shönwiesner amb el relat “El que pot fer un mosquit”. Mencionada: Maria Godó Fàbregas.
Premi Joan Codolà Surís: Júlia Nateras Mundet amb el treball “Dos de Tres”. Menció per a Laia Vidal Serrano i Sílvia Bernà Mir.
Correlletresb (concurs literari virtual en el que els participants havien d’escriure i enviar un relat o poema en 48 hores. Les creacions literàries d’enguany havien d'incloure la paraula androna): Francesc Duch Casanova amb el relat “Al fons d’una androna”. Menció per a Matilde Gordero Moreno. Categoria de poesia: Jordi Homs Forcada amb la poesia “Sortirem”. Mencions per a Lucía Palomar Albarrán, Alexandre Planas Ballet i Keila Olmo Sánchez.
El 17è Concurs de Punts de Llibres ha premiat a la categoria de cicle inicial de primària a Bet Font Torrentó; la del cicle mitjà a la Sira Font Torrentó, i la del cicle superior a la Nídia Carbonell Luque. A la categoria d’ESO el guardonat ha estat l’Iker Viñuelas Ormazábal, i a la categoria d’adults el treball escollit ha estat el de Joan Bosch Juárez.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram