L’Ajuntament de Cassà de la Selva presenta un seguit de propostes per a celebrar el Sant Jordi en circumstàncies exepcionals. Algunes de les activitats que s’havíen organitzat per realitzar a la plaça de la Coma es faran de forma virtual.
Al web www.cassa.cat/santjordi podeu trobar-hi tots els enllaços amb vídeos, guies de novetats, Bookface, recomanacions literàries d'autors cassanencs, tallers virtuals per pintar i decorar balcons amb roses, etc. També un racó reservat als diferents centres escolars del municipi que han fet arribar les seves propostes.
La novetat més destacada és l' exposició virtual de Sant Jordi a la que s’hi pot accedir a través del web www.cassa.cat, on es mostren les roses, dracs, màscares i recomanacions que la ciutadania compartirà per les xarxes socials, i propostes sorgides de les diferentes àrees de l’Ajuntament.
Així mateix, actes destacats del Sant Jordi a Cassà, com són l'entrega de premis del concurs Correlletres, els Premis Literaris i el Concurs de Punts de Llibre, es faran a través de Youtube el proper dissabte 25 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda.
Hi haurà connexions simultànies amb guanyadors, perquè expliquin la seva experiència en la participació a l’edició d’enguany. Qui ho desitgi podrá participar al xat del públic que hi haurà en directe.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram