L’Ajuntament de Cassà de la Selva manté contacte permanent amb el Departament d’Educació i amb els centres escolars del municipi per tal de tenir coneixement de les necessitats concretes que poden tenir els alumnes de Cassà pel que fa a material i connectivitat. En aquest sentit, des de l’Ajuntament, per complementar les accions que realitza Educació, es plantegen les següents propostes:
• Es proporcionaran lots de material escolar als alumnes que des dels centres escolars informin que no en disposen.
• Els centres educatius imprimiran i faran arribar dossiers de treball a tots els alumnes que no disposin de l’equipament informàtic necessari.
• L’Ajuntament s’adhereix a la campanya Compartim WIFI, que consisteix a demanar que la ciutadania de Cassà de la Selva obri el wifi de 9 a 13h, permetent així que l’alumnat que no disposa d’internet s’hi pugui connectar per realitzar les tasques encomanades pels centres escolars, revisar el correu electrònic o estar en contacte amb l’exterior.
• De cara a l’estiu s’organitzarà una activitat per oferir reforç escolar als alumnes amb vulnerabilitat social de primària i d’ESO de Cassà de la Selva.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram