El Departament de Salut de la Generalitat ha donat a conèixer la progressió del Covid-19 a cada un dels municipis gironins. El mapa que ha publicat especifica tant el número de casos com el percentatge per cada 10.000 habitants.
En el cas de Cassà de la Selva hi ha actualment 29 persones infectades pel virus, el que representa 27’9 casos per cada 10.000 habitants. A Llagostera hi han 20 casos i a Caldes de Malavella 21. Als municipis més petits les xifres són aquestes: Campllong té registrat 1 cas, Llambilles 2 i Quart 6, que representen 18’3, 28’7 i 16’1 casos per cada 10.000 habitants respectivament. A Sant Andreu Salou no es té constància de cap cas. Pel que fa a Riudellots de la Selva, és el municipi on menys incidència té el coronavirus. S’ha detectat només 1 cas, que en percentatge és de 4’8 casos per cada 10.000 habitants. Si agafem el global de l’ABS de Cassà de la Selva,que engloba tots aquests municipis, el nombre de persones malaltes de covid sobrepassa la setantena.
La informació facilitada pel Departament de Salut no inclou ni les defuncions ni les altes registrades. Per tant, no es pot conèixer amb exactitud el nombre de casos actius a cada municipi. En aquest sentit, l'alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet, en declaracions a Ràdio Cassà, ha detallat que el nombre comptabilitzat a l'ABS de Cassà és de 85 persones infectades de Covid-19.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram