Per aquests dies de Setmana Santa, us presentem algunes activitats per fer en familia durant el confinament, a les quals s’hi pot accedir a través de diverses webs.

• Els webs artsioficis.cat i sortirambnens.cat proposen diverses manualitats per fer amb la mainada i un recopilatori de postres de Pasqua.

• Al web de la Generalitat, s’hi pot trobar un apartat on s’expliquen curiositats de la mona i algunes receptes. El bloc Som Docents també presenta receptes de cuina de quaresma i de Setmana Santa per a infants.

• El canal de Youtube de Viu el Teatre ofereix una sèrie d’espectacles familiars: Alícia, El Petit Dalí, Pintamúsica o Cinemúsica, entre d’altres. A teatrebarcelona.com s’hi presenten diverses propostes de teatre familiarque diferents sales i companyies han posat a l’abast a través de les xarxes socials

• Pel que fa a l’àmbit local, recordem que la Biblioteca de Cassà de la Selva presenta el 17è Concurs de punts de llibre per a petits i grans (en diferents categories). Els punts de llibre es podran entregar fins al 19 d’abril a través de correu electrònic.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram