Malgrat la pandèmia que ens afecta, i el confinament, els Premis Literaris Escolars de Cassà i el concurs de punts de llibre segueix endavant.

PREMIS LITERARIS ESCOLARS ONLINE
Després del gran èxit del Correlletres d’enguany, les escoles de Cassà tampoc volen deixar passar l’oportunitat de realitzar el tradicional certamen dels Premis Literaris de Cassà.
Aquesta setmana es realitzaran els premis Manel Tolosà (5è-6è primària) i Joan Codolà (3r-4t secundària) per tots aquells alumnes de Cassà que estiguin motivats a escriure.
El dia 3 d’abril els docents comunicaran i enviaran un mot que ha d’aparèixer als relats.
Els alumnes hauran d’escriure i enviar les obres el mateix matí de la proposta de 9 a 15 h
Enguany, el jurat voluntari farà tota la tasca online.

CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE
Des de la Biblioteca es manté el 17è Concurs de punts de llibre, però amb alguna variació. S'ha modificat la data d'entrega, que serà el diumenge 19 d'abril, i s'haurà d'enviar una foto del treball realitzat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La temàtica del punt de llibre ha de girar entorn la revista local LLUMIGUIA amb motiu del seu 75è aniversari. Es pot utilitzar qualsevol tècnica per a l'elaboració del punt de llibre (ordinador, pintura, collage...).


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram