326 persones s’han inscrit al concurs literari virtual “ Correlletres”, convocat per l’Ajuntament de Cassà de la Selva. 166 corresponen a la categoria de narrativa i 160 a la de poesia.

Alguns dels participants d'enguany, han escrit des de Lleida, Igualada, Castelldans, Riba-Roja d'Ebre, Amposta i fins i tot de Londres.

El Correlletres va nèixer com a “versió literària” del concurs de curtmetratges Correcurts. Seguint el mateix mètode de funcionament, els treballs han d’incloure una paraula proporcionada per l’organització. En aquesta ocasió la paraula és “androna”; a Cassà de la Selva, una androna és un embornal.

Els premis literaris escolars dels centres educatius de Cassà també estan en marxa, encara que els tallers s’han suspès per la situació del moment.

L'Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cassà valora molt positivament l’alta participació a l’edició d’enguany dels Premis Literàris. Segurament hi té molt a veure el confinament a casa.

El dissabte 25 d’abril s’havia de celebrar a la Sala del Centre Recreatiu la 54a Festa Literària amb l’entrega dels premis als guanyadors de cada categoría. Ara mateix la data està per confirmar.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram