Avui a la reunió diària del gabinet de crisi s’ha fet el seguiment diari de diversos temes. 

A part de les mesures preses de neteja i desinfecció dels llocs més concorreguts del municipi, s’hi afegiran els bancs de les parades del BUS i es tindrà especial cura dels pipicans.

Aquests dies s’ha notat un relaxament per part dels propietaris de gossos a l’hora de recollir els excrements del de les seves mascotes en general i també en els pipicans. La policia intensificarà els controls per aquest motiu.

Demà es repartiran les 222 targetes de les beques menjador dels nens i nenes del municipi.

En el mercat d’avui dimecres, només han vingut vuit parades, i s’ha pres la precaució de separar-les molt més.

Gairabé 100 persones voluntàries estan treballant per fer les mascaretes pel CAP Cassà i la Residència Geriàtrica i botigues del municipi.
De la producció que es faci de mascaretes hi haurà una part que anirà directament a l’Hospital Dr. Trueta i a l’Hospital Martí Julià. Aquests centres ens ens han comunicat que en necessiten moltes i no en tenen suficients per a tothom.

Aquests dies més que mai cal recordar la necessitat i l’obligació d'optimitzar la recollida d’escombraries. Cal separar les diferents fraccions (paper / cartró, vidre, envasos, i orgànica, si escau), i dipositar-les en els seus respectius contenidors.

Finalment, es recorda als ciutadans que els guants de làtex o nitril utilitzats per fer la compra o altres usos no són envasos i per tant no han de dipositar-se en el contenidor d'envasos lleugers de color groc, sinó en el d’orgànica.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram