A Cassà de la Selva, demà dijous es repartiran 222 targetes moneder per a tots els nens i nenes que tenen les ajudes del menjador escolar.

L'entregues es faran al Pavelló Polivalent amb diferents mesures de seguretat, per evitar coincidir diferents persones a l'hora i de diferents escoles.

S'han preparat 3 taules, una per cada escola, i s'han convocat a les famílies en franges de 15 minuts. D'aquesta manera, s'evitarà que coincideixin diferents persones al mateix temps.

Les persones que vagin a recollir-la, no caldrà que agafin cap document i tampoc que signin res. Les persones responsables de cada taula, seran les encarregades d'apuntar les dades de cada usuari i entregar la targeta.

Aquesta targeta, porta un saldo inicial de 40 euros i se'ls carregaran quatre euros per infant i dia, per cobrir els àpats durant el període de tancament de les escoles.
La primera recarrega ja disposa de tots els dies que l'escola porta tancada, i a partir d'avui, es va carregant amb 4 euros per infant i dia.

Les targetes tenen un període de caducitat d'un any, per tant, es podran utilitzar durant tot aquest temps fins a exhaurir el saldo.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram