Des de divendres, els residents de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà estan confinats, es van suspendre totes les activitats complementaries, les famílies no poden visitar-los, i també s'ha cancel•lat el Servei de Dia que s'oferia a les persones més vulnerables del municipi.

Per aquest motiu, des de la Residència van començar a explicar el que feien cada dia per les xarxes socials, en concret a través del seu Facebook. Cada dia publiquen fotografies i també es vol fer alguna emissió en directe.

La Residència Sant Josep, a l'igual que moltes residències de gent gran, tenen la suma de tots els riscos junts, contacte molt directe entre cuidadors i residents, edat avançada i malalties cròniques, per això s'han extremat les precaucions entre residents i cuidadors.

Cassà de la Selva disposa de 73 residents en servei de residència permanent i una plantilla de 63 persones entre auxiliars de geriatria, infermeria, metgessa, equip tècnic, cuina, menjador, neteja, manteniment, bugaderia, recepció, administració i direcció.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram