A la reunió del gabinet de crisi d'avui dilluns s'han pres algunes decisions noves i també es recorden alguns punts aprovats ahir diumenge.
• Es tanca la deixalleria municipal del polígon i la mòbil fins a nou avís. L’empresa que gestiona aquest servei no pot garantir tota la seguretat als seus treballadors i per tant han pres aquesta mesura. És per aquest motiu que es fa una crida a la ciutadania per què no s’abandonin els objectes voluminosos a la via pública.
• L’empresa de recollida d’escombraries garanteix el servei amb normalitat. Els residus a la via pública són focus de malalties i per tant s’ha d’evitar en tot moment deixar les bosses fora dels contenidors i utilitzar de la millor manera els contenidors de selectiva.
• Pel que fa a Dipsalut, totes les accions previstes queden sense efecte. Només s’atendran problemàtiques ja obertes, que s’hi continuarà treballant per resoldre-les. S’han establert uns serveis mínims.
• El mercat de dimecres només serà de fruita i verdura. Es redistribuiran les parades dins del passeig Vilaret amb suficient separació entre elles. Els agents de policia controlaran que es respectin les mesures de seguretat i higièniques en tot moment. S’ha avisat als paradistes que no són de fruita i verdura que no podran fer la parada mentre duri la pandèmia. Recomanem a la població que hi vagi només per fer la compra i si pot ser només una persona de la mateixa família. Es recorda que hi ha d’haver una distància mínima de seguretat i si es tenen mascaretes cal portar-les posades.
• Després de l'activació del decret d'ahir diumenge, aquest matí s'ha instal·lat el teletreball, a tots els treballadors de l'ajuntament que la seva feina ho permet per tal de seguir donant el servei al ciutadà.
• S’està treballant per gestionar el servei d’alimentació que dona Càritas amb la màxima seguretat. S’ha decidit preparar lots per a les famílies i no es farà el servei de punts pel supermercat. Per altra banda, el servei de rober de Càritas queda tancat.
• Serveis Socials està realitzant la tasca de controlar i ajudar totes les persones amb alt risc d’exclusió, gent gran que viu sola i persones que utilitzaven el centre de dia de la Residència Geriàtrica. No hi ha treballadors presencials a les oficines i se centralitza tot a les oficines del Consell Comarcal.
• El Consorci per a la Normalització Lingüística, com ja va comunicar la setmana passada, ha suspès tota l'activitat presencial del CPNL i la suspensió de la inscripció del nou trimestre. També queden anul·lades les inscripcions dels dies 17 i 24 de març.
• Tal com es va dir ahir la nit, es tanca el cementiri municipal fins a nou avís.
• La zona blava, també es deixa sense funcionament a tot el poble fins a nou avís.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram