L’Ajuntament de Cassà de la Selva crea un gabinet de crisi per avaluar diàriament l’evolució de les mesures preses per a la contenció del coronavirus i poder actuar amb més rapidesa en cas de necessitat.. El gabinet de crisi està format per l’alcalde, el regidor de Governació, el cap de la Policia Local, la regidora de Serveis Socials, la técnica de RRHH, i la secretària de la corporació.
A la reunió celebrada ahir diumenge al vespre es va fer una valoraració sobre com afecta a l’administració local la instauració de l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol. A més de valorar els comunicats i els bans fets públics de les primeres decisions preses, també es va acordar donar forma, a través d’un decret, de la situación dels treballadors de l’ajuntament a partir d’avui dilluns. Algunes de les àrees es veuen molt condicionades pel tipus de feina que fan, i s’ha determinat la possibilitat de treballar des de casa instaurant el teletreball.
També es va prendre la decisió de tancar el cementiri al públic i deixar sense efecte la zona blava a tot el municipi mentre duri el decret del govern.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram