L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha mantingut una reunió urgent amb els directors dels diferents centres educatius del municipi i amb caps d’àrea de l’Ajuntament, i s’ha acordat aplicar les següents mesures de prevenció del coronavirus:

• Es limita l’accés a la Residència Geriàtrica Sant Josep i se suspenen les activitats obertes a la ciutadania.
• Se suspenen totes les activitats organitzades des dels centres escolars i que impliquin sortir fora del municipi. Aquesta mesura inclou la suspensió del viatge de final de curs dels alumnes de 2n de Batxillerat previst per aquest mes de març. També s'han suspès les classes de natació que es fan com a activitat escolar i les pràctiques en centres sanitaris i sociosanitaris dels alumnes d'ESO i Batxillerat. Aquestes mesures serien prèvies al tancament de tots els centres educatius de Catalunya a partir del proper dilluns, ja que ha trascendit que el Departament d’Educació està preparant un decret per fer efectiu aquest tancament.

Aquestes mesures aplicades a l’àmbit local se sumen a les següents de caràcter genèric:

• Els esdeveniments esportius, professionals i no professionals, que se celebrin a Catalunya es faran a porta tancada, excepte aquells en què hi participin menors d’edat, que podran anar acompanyats.
• Se suspenen o s’ajornen les activitats col•lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat.

Aquesta informació s’actualitzarà tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram