Fins al 29 de març resta obert el període per a presentar propostes als Pressupostos Participatius de Cassà de la Selva, als quals l’Ajuntament hi destina 60.000 euros. Poden presentar propostes totes les persones que visquin, treballin, o tinguina algun vincle amb Cassà, a nivell individual, en grup, o com a entitat.
Les vies per a la presentació de les propostes són: a través del web participa.cassa.cat o omplint les butlletes que s’han repartit als domicilis, i que s’han de dipositar a les urnes ubicades a l’Ajuntament, a la Sala Galà i a la Piscina Coberta.
A cada butlleta o qüestionari tramitat per internet només pot haver-hi una proposta. Qui desitgi presentar-ne més d’una caldrà emplenar tants qüestionaris en línia o butlletes com propostes es vulguin fer. Les propostes han d’estar relacionades amb inversions que es considerin necessàries per al municipi. Les inversions són tot allò que es pot construïr i adquirir i que és perdurable en el temps. Per exemple: la creació, reforma o millora d’equipaments de titularitat municipal, la millora d’espais públics, o l’adquisició de mobiliari urbà, béns materials o tecnologies d’ús públic.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram