El president del Consorci de les Vies Verdes, Eduard Llorà, juntament amb el gerent de l’ens, Àngel Planas, han mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet.
En la trobada s’ha fet un repàs a la gestió feta fins ara en aquesta legislatura, als efectes de la tempesta Glòria en el tram que afecta al nostre municipi i als passos a seguir en la tramitació de l’execució de l’obra d’ampliació de noves vies verdes aprovat en el Ple extraordinari del 10 de febrer d’enguany.
Pel que fa a la nova xarxa de Vies Verdes, els representants del Consorci han assegurat que es resoldrà positivament l’ampliació de l’execució de l’obra i han detallat els diferents passos que es faran respecte a la seva licitació.
En referència als desperfectes patits per la tempesta Glòria, es faran diverses actuacions d’urgència, que seran assumides pel mateix Consorci.
A la reunió també s’han plantejat les futures ampliacions, conservació i possibles millores de les vies, tan en nous trams  com en senyalística, temes que seran posats a estudi i debat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram