2020 02 18S’ha aprovat la resolució favorable de la subvenció per a la instal·lació d’una caldera de biomassa i xarxa de calor a la Residència Geriàtrica i a l’Escola Puig d’Arques de Cassà de la Selva. L’ajuda atorgada serà objecte de cofinançament pel fons FEDER en el marc del Programa operatiu de creixement sostenible 2014- 2020.

L’objectiu és augmentar l’ús de las energies renovables per a la producció d’electricitat i usos tèrmics en edificis i afavorir la generació a petita escala en punts a prop d’on es consumeixen. A més d’aquesta subvenció, s’ha de sumar la que prové de la Diputació de Girona, emmarcada dins el programa BEenerGi del Servei de Medi Ambient de l’ens provincial. S’estableix un pressupost base de licitació de 412.743,92 euros, sense IVA, dels quals 168.565,72€ corresponen a la subvenció del fons FEDER i 85.000€ a la subvenció de la Diputació.

En un termini màxim de 6 mesos s’haurà d’acreditar haver començat la tramitació dels procediments de contractació dels subministraments, obres i serveis necessaris. L’actuació consistirà en la instal·lació de dues calderes de biomassa de 250 kW de potencia nominal als edificis de la Residència Geriàtrica Sant Josep i de l’escola Puig d’Arques, tots dos de gestió municipal.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram