Recentment ha tingut lloc a la seu dels Serveis Territorials de la Generalitat a Girona, la presentació de l’esborrany que defineix la col•laboració entre els ajuntaments de Llagostera, Caldes de Malavella i Cassà de la Selva en matèria de serveis de seguretat pública.
L’acte ha comptat amb la presència del director dels Serveis Territorials a Girona, Albert Ballesta; la subdirectora general de coordinació de policies locals, Marta Pons; l’alcalde de Llagostera, Toni Navarro; el regidor de Governació de l’Ajuntament de Caldes de Malavella Sergi Mir; l’alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet; i el regidor de Governació de l’Ajuntament de Cassà, Marià Montsuñer.
En la reunió s’ha debatut la idoneïtat i la necessitat de compartir diverses actuacions a nivell de policia local per implementar sinergies que augmentin l'efectivitat dels cossos, l'agilitat en la resposta davant d'incidències, i la col•laboració en la gestió dels recursos. Als Serveis Territorials se’ls ha demanat la col•laboració del Departament d’Interior amb el cos de policies. En el document presentat, que s’estudiarà a fons per tal de garantir al màxim la validesa jurídica dels acords que s’han pres, es pretén millorar l’eficàcia i l’eficiència dels diferents cossos municipals de policia d’aquests municipis.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram