Aquest dissabte, 8 de febrer, tornen els espectacles de “La familia se’n va al mercat”, que es van iniciar ara fa un any amb molt bona acollida per part del públic familiar assistent. Sota l’organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, aquesta iniciativa pretén dinamitzar el mercat com a punt de referència de productes de proximitat i potenciar-lo com a nexe amb el comerç local del municipi.
Les activitats, que són gratuïtes, se celebraran el segon dissabte de mes, de febrer a maig i de setembre a novembre, a 2/4 de 12 del matí al passeig Vilaret, en el marc del mercat setmanal, convertint aquest espai en un punt de trobada per a famílies i infants.
Els espectacles estan relacionats amb els productes de temporada i l’alimentació saludable, amb la intenció d’apropar a la mainada al món de les verdures, fruites i hortalisses i adquirir bons hàbits alimentaris.
“La família se’n va al mercat” arrenca aquesta temporada amb l’espectacle Receptari, de Teia Moner, on una cuinera que sap moltes receptes, ajudada per unes titelles, introduirà els assistents al món de la gastronomia.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram