L’Ajuntament de Cassà de la Selva i Aqualia, l’empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües, han signat el conveni d’aquest any per a la dotació del Fons Social de Solidaritat per garantir l’accés a l’aigua potable a tots els ciutadans que no es poden fer càrrec del pagament del rebut. Aquesta mesura es pren per donar cobertura econòmica i evitar el tall del subministrament d’aigua potable a les persones que es troben amb dificultats econòmiques.
La dotació per al 2020 és de 2.000 euros, que aporta Aqualia a fons perdut. Durant l’any 2019, es van beneficiar de l’ajut 10 famílies de Cassà de la Selva.
L’alcalde, Robert Mundet, ha manifestat que “com a administració competent en el subministrament d’aigua del municipi, l’Ajuntament està duent a terme accions encaminades a pal•liar les situacions de pobresa energètica, donant compliment al que preveu la normativa vigent”.
De la seva banda, el responsable de la Unitat de Gestió de Barcelona i Girona d’Aqualia, Manel Gómez, ha explicat que “com a empresa gestora del Servei Municipal d’Aigües, Aqualia no només presta un servei de qualitat, sinó que també s’implica i participa en les polítiques socials per garantir la sostenibilitat social”.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram