Aquest dissabte, 25 de gener, es presentarà el llibre “El Termenal de Cassà de la Selva” dels historiadors locals Joaquim Mundet i Xavier Niell, editat per l’Ajuntament de Cassà amb el suport de la Diputació de Girona. El llibre és fruit d’una acurada recerca que els autors han fet dels termes de Cassà que delimiten amb els municipis de Llagostera, Santa Cristina d’Aro, Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de l’Heura, Caldes de Malavella, Sant Andreu Salou, Campllong i Llambilles.
L’estudi de l’evolució del termenal ha de servir, entre altres qüestions, per subsanar errors com ara la partició de propietats a l’hora de fixar els termes. Uns erros que daten d’un segle enrere i que provenen d’un treball de camp que en aquell moment va fer l’exèrcit.
La presentació d’“El Termenal de Cassà de la Selva” tindrà lloc a partir de les 11 del matí. El punt de trobada serà a l’estació. Des d’allà s’anirà al límit amb Santa Cristina d’Aro on es presentarà el llibre. A la tornada es farà un vermut per cloure l’acte.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram