El Consell Comarcal del Gironès ha dut a terme un programa de digitalització de documentació de vuit ajuntaments de la comarca, entre els quals el de Cassà de la Selva.
El procés de digitalització ha inclòs més de 30.000 captures de diferents documents dels ajuntaments que han participat en la primera fase del projecte desenvolupat a través del programa Treball i Formació, sota la coordinació de l’Arxiu Històric de Girona. El Pla d’Ocupació impulsat pel Consell Comarcal del Gironès hi ha destinat dues persones, que han comptat també amb el suport d’un arxiver que ha actuat de coordinador de la iniciativa.
L’objectiu ha estat proporcionar als ajuntaments de la comarca del Gironès la possibilitat de disposar d’unes reproduccions de qualitat de la documentació més antiga, la que presentava un estat de conservació delicat, o bé que tingués un elevat nivell de manipulació .
La documentació digitalitzada s’ha entregat en un disc extern d’emmagatzematge als representants dels diferents municipis.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram