L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha aprovat el pressupost de 2020, d’un total de 12,620.762’72€, que inclou el del propi ajuntament i els de la Residència Geriàtrica Sant Josep i l’empresa municipal Gestió de Serveis Municipals, S.L. El pressupost és un 4% més elevat que el de 2019.
L’alcalde de Cassà, Robert Mundet, detalla que els pressupostos es regiran per quatre línies generals d’actuació: Contenció, rigor, planificació i prudència. Mundet considera que s’ajusten a la realitat econòmica de l’Ajuntament, pretenen consolidar i millorar els serveis municipals en un escenari d’incertesa econòmica, i s’avenen als valors del Pla Estratègic.
El grup municipal d’ERC, a l’oposició, justifica el vot negatiu per la manca d’informació facilitada per l’equip de govern, per la reducció de la inversió en promoció econòmica, comerç, participació, i educació, o per no preveure inversions en polítiques d’habitatge.
De la seva banda, el PSC, soci de Junts X Cassà a l’equip de govern, defensa l’augment pressupostari de l’àrea de Governació, que es traduirà en millores per a la Policia Local. Qualifica els pressupostos com un punt de partida de responsabilitat, pragmatisme i coherència.
En un altre ordre de temes, destacar que s’ha nomenat la nova jutgessa de pau de Cassà de la Selva. Després del procés d’elecció el càrrec l’ocuparà la senyora Margarida Bou Pons.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram