El proper dia 15 de desembre entitats de Cassà han organitzat tot un matí d'activitats a la zona esportiva en favor de La Marató de TV3, que aquest any tractarà les malalties minoritàries.
Per participar-hi es pot comprar una polsera que val 3 € i que donarà accés a participar a totes les activitats que es faran de forma continuada durant tot el mati. Les polseres també es poden adquirir a la UDCassà, FD Cassanenc, Centre Cultural Sala Galà, Piscina Coberta, a les escoles La Salle, Puig d'Arques i Aldric, Llar d'Infants Taps, Cassà Bike Club Esportiu i en el comerços adherits a la campanya.
També hi haurà un esmorzar solidari al preu de 4 €
Pel que fa a les activitats, se’n faran simultàniament a diferents espais del complex esportiu de Cassà. Al pavelló del FDC hi haurà, entre d’altres, exhibicions de patinatge, hoquei i de dansa, cant coral, actuacions musicals i masterclass de ball. Al pavelló triple, inflables, jocs amb La Claca i bàsquet en cadira de rodes. A la piscina coberta, masterclass de cycling i inflables a l’aigua. Al camp de futbol de gespa, futbolí humà, futbol tennis, jocs amb pilota i reptes tècnics. Al camp de futbol de terra hi haurà un bar gestinat per totes les entitats participants.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram