Cassà de la Selva celebrarà aquest cap de setmana la quarta edició del Festival Càntut, amb una vintena de propostes al voltant de les músiques de tradició oral. Del 15 al 17 de noviembre hi haurà concerts, tallers, exposicions i presentacions literàries, entre d’altres.
El festival arrencarà aquest divendres amb la inauguració de l’exposició “Joan Amades, la memòria d’un poble” i amb el “Càntut al bar” a càrrec de Pirates de la Sal i Randellaires. El concert que estava programat de Maria del Mar Bonet s’ha cancel•lat per malaltia comuna de l’artista i les entrades que s’hagin adquirit seran retornades pel mateix sistema de compra.
Les propostes de dissabte passen per les actuacions de Carles Belda en un vermut cantat que es farà a la plaça de la Coma, Lo Barber, Escola Folk del Pirineu, Arnau Obiols, FanFarra amb Fenya Rai, i l’espectacle A Vore. També hi ha programada una sessió de Biblionadons amb la Carmina Rabassedas, la presentació de tres llibres, i la projecció del documental ¡Follk! Una mirada a la música tradicional.
Per diumenge, dinar de cantadors i les actuacions de Cor Maimons, Tarta Relena, Paula Grande i Anna Ferrer, Miquel Gil, i per cloure el festival, Arrels de Gràcia.
Des de l’organització del Càntut es remarca que la major part dels actes són gratuïts, i que per als que són de pagament encara queden entrades a la venda.
Per a la compra d’entrades i per tota la informació del festival podeu accedir al web www.cantut.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram